Política privacitat contacte web

Accepto i dono l’autorització per a rebre comunicacions relatives a l’establiment Residència Universitària Vila Nova i els seus serveis, activitats, promocions i condicions.

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 (RGPD), l’informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer de la Fundació Fèlix Llobet Nicolau (G08262438) i tractades per a enviar-li comunicacions, informació, missatgeria, publicitat i ofertes relacionada amb els serveis oferts en l’establiment Residència Universitària Vila Nova per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a visites de les instal·lacions organitzades per l’empresa.

El tractament s’efectua de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 (RGPD), i la base jurídica del tractament és el seu consentiment, que podrà revocar en qualsevol moment. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament del servei. Les dades no se cediran a tercers sense previ consentiment i llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal, i no seran transferits a tercers països.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals i com ho fem, i per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar aquelles inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries, acreditant la seva identitat i remetent un correu electrònic amb la paraula BAIXA a l’adreça info@residenciavilanova.cat . Igualment podrà exercir els drets d’oposició, limitació en el tractament i portabilitat previstos en el RGPD. L’informem, també, que té el dret de presentar una reclamació davant l’AEPD (www.agpd.es) en cas que consideri que s’infringeixen els seus drets de protecció de dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril de 2016).